Joustavaa konevuokrausta Turussa, Helsingissä ja Raisiossa

Vuokraamo Kone-Rent Oy on konevuokrauksen asiantuntija. Vuokraamme tunnettujen konevalmistajien turvallisia koneita ja laitteita – sellaisia, joita itsekin käyttäisimme ilomielin.  Uusimme vuokrakalustoa säännöllisesti. Näin voimme varmistaa kaluston ajanmukaisuuden ja toimivuuden. Toimipisteemme palvelevat Turussa Kärsämäentiellä ja Raisiossa Tikanmaankadulla. Lisäksi Nauvossa toimii yrittäjävetoinen yhteistyöyritys.

Autamme mielellämme laitteiden ja koneiden valitsemisessa. Henkilökuntamme koostuu konevuokrauksen kokeneista ammattilaisista ja vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi. Vuokratessasi koneen meiltä saat halutessasi myös kattavan käyttöopastuksen. Tarkastamme ja huollamme kaikki koneet ja laitteet käytön jälkeen, jolloin kalusto on aina toimintakunnossa.

Haluatko vuokrakoneet suoraan työmaallesi? Tarvittaessa toimitamme koneet haluttuun paikkaan nopeallakin aikataululla. Kysy kuljetuspalvelustamme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Kun tarvitset vuokrakoneita, ota yhteyttä ja kerro kohteestasi, niin katsotaan tarpeisiisi sopivat välineet yhdessä. Pidempiaikaisista ja suuremmista tarpeista kannattaa pyytää erilinen tarjous. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Raisiossa.