Täyden palvelun vuokraamo Kone-Rent Oy

Vuokraamo Kone-Rent Oy perustettiin vuonna 1978. Konevuokraamoalalta kertynyt yli 30 vuoden kokemus näkyy tänä päivänä entistäkin parempana palveluna. Asiakkaan näkökohtien ja tarpeiden kunnioitus ovat alusta asti olleet avainasemassa. Haluamme osaltamme sujuvoittaa rakennustöitä tarjoamalla kattavan vuokrakoneiden valikoiman edullisesti – silloin, kun niitä tarvitset.

Oikeat koneet jokaiseen kohteeseen

Meiltä löydät varmasti työhösi kunnon koneet ja tarvikkeet sopuhinnoin. Vuokraamme laadukkaita koneita, telineitä, työmaatiloja, suojapeitteitä sekä henkilönostimia – siis käytännössä koneita jokaiseen kohteeseen ja rakennusvaiheeseen.

Turusta Helsinkiin ja Raisioon

Pääkonttorimme sijaitsee Turussa, Kärsämäentiellä. Ovet avattiin ensimmäistä kertaa toukokuussa 1978, silloin Ratapihankadulla. Vuonna 1991 siirryttiin Kärsämäentielle, edellisen toimipaikan mennessä remonttiin.

Raision toimipiste sijaitsee Tikanmaankatu 4:ssä. Sieltä löytyy vuokraamon peruskaluston lisäksi raskastelinekalusto ja työlavat. Myös työmaasuojia varastoimme Raisiossa. Paraisten/Nauvon toimipiste toimii omana yksikkönään. Paraisten/Nauvon toimipisteestä löytyy valikoitu kalusto. Toimipiste on yrittäjävetoinen.

Joustavaa palvelua asiakkaan ehdoilla

Alueellisesti vahvana ja joustavana toimijana Kone-Rent pystyy tarjoamaan parempaa palvelua asiakkailleen. Organisaatiomme on pieni ja päätöksenteko nopeaa suuremmissakin tarjouskohteissa.

Sinun ei tarvitse olla ammattilainen

Pitkän rakennus- ja vuokraamoalan kokemuksemme avulla osaamme valita sopivat välineet juuri sinun kohteeseesi. Käyttökohteen mukaisen opastuksen ja parhaat vinkit saat halutessasi kaupan päälle. Ota siis yhteyttä ja kerro kohteestasi! Mietitään yhdessä paras ratkaisu.

RALA pätevyys

Suosittele meitä